válaszd a neked megfelelőcsomagot!

Indulj el egy egészségesebb élet felé, és mi mindenben támogatunk Téged!

válaszd a neked megfelelőcsomagot!

Indulj el egy egészségesebb élet felé, és mi mindenben támogatunk Téged!

Konzultáció60 perc

Állapotfelmérésünk segítségével könnyebben megismerhetjük egymást és a későbbiekben gördülékenyen együtt tudunk dolgozni a célod elérése érdekében.

Kiknek szól?

Étrend tervezés

Nem egy átlagos étrendről van szó, hanem dietetikus által kialakított, egyéni preferenciákon, szükségleteken, célokon alapuló étrendről. Az egyszeri, egy hónapra szóló tervezetet egyben kapod kézhez, részletes konzultációnk után. Teljesen komplett, így hosszútávon is alkalmazhatod, ezáltal egész életre szól.

Kiknek szól?

12 hetes program

Abban hiszünk, hogy mindenkinek a lehető legszemélyreszabottabb programra van szüksége, minden téren. Egy igazán egyedi megközelítés segítségével, a kellő szakmai tudás meglétével a folyamatos fejlődést biztosítjuk számodra és levesszük a terheket a válladról. A folytonos visszacsatolás mellett, a 12. hét végén közösen megnézzük, milyen eredményeket értél el.

 

Kiknek szól?

24 hetes program

Az egészség sokkal többet jelent kidolgozott izomtónusoknál és protein shake-nél. Hiszen az egészség táplálja testedet, ezért időt kell szánnod a gondozására. A program végére teljesen profi leszel minden téren, kezdve a helyes termékek megkülönböztetésétől, egészen az álomalak tökéletesítéséig.

Kiknek szól?

Havi edzésterv

Szolgáltatásunkkal segítünk okosabban és hatékonyabban edzeni. Részletes konzultáció után összeállítjuk a számodra legmegfelelőbb edzéstervezetet, külön kiemelve milyen gyakorlatból, mennyit és hogyan végezz el pontosan otthonodban.

Kiknek szól?

Tudd meg, mire van szükséged!

Kérj ingyenes konzultációt!

A teszt néhány kérdést tartalmaz, amivel szeretném felmérni az egészségügyi állapotod. Az elküldést követően szakértőink kielemzik, majd egy 15 perces beszélgetés keretén belül konzultálunk veled az esetleges problémákról és természetesen a megoldásokról is.