személyre szabottedzésterv

Segítünk okosabban és hatékonyabban edzeni. Érd el céljaidat 12 és 24 hetes intervallumokban, miközben a folyamatos fejlődést biztosítjuk számodra és soha nem hagyjuk, hogy lecsüggedj!

személyre szabottedzésterv

Segítünk okosabban és hatékonyabban edzeni. Érd el céljaidat 12 és 24 hetes intervallumokban, miközben folyamatos fejlődést biztosítunk számodra, és soha nem hagyjuk, hogy elcsüggedj!

Az edzéstervállomásai

Megtervezzük a szükséges lépéseket célod eléréséhez, majd átbeszéljük veled és pontos cselekvési listát állítunk össze minden 3. héten, az adott időszakra.

online-vasarlas
Megrendelés online
Teszt kitöltés
Időpontfoglalás konzultációra
Online konzultáció
Eredmények kiértékelése
calendar
3. hét után időpontfoglalás
Edzésterv összeállítása

mit tartalmaz pontosan agrindfit edzésterv?

leggyakrabban felmerülőkérdések és válaszok

Tudj meg többetProgramjainkról!

Mielőtt bárki belevágna programjaink valamelyikébe, kérhetsz tőlünk egy díjmentes konzultációt, ahol betekintést nyerhetsz a programjainkba, és felteheted személyes kérdéseidet.

Mit köszönhetek aGrindfitnek?

Rendeld meg most a személyre szabottedzésterved

Szolgáltatásunkkal segítünk okosabban és hatékonyabban edzeni. Részletes konzultáció után összeállítjuk a számodra legmegfelelőbb edzéstervezetet, külön kiemelve milyen gyakorlatból, mennyit és hogyan végezz el pontosan otthonodban.

Indulj el még ma a teljes életmódváltás irányába és kezdd el a programod:

biztosan sok kérdésedmaradt még!

Szeretnénk lehetőséget biztosítani plusz információ szerzésére. Mielőtt belevágnál programjaink valamelyikébe, tedd fel személyes kérdéseidet!