olyan szakemberek vagyunk

akik a legszemélyreszabottabb étrendet állítják össze Neked…

A kész anyag megírását, rengeteg elengedhetetlen dolognak kell megelőznie, hogy valójában tökéleteset tudjunk nyújtani. Ezután sem ér végét a munkánk. Pont ellenkezőleg, ilyenkor kezdődik el igazán. Ismerj meg minket közelebbről!

Nézzük valójában miből is álla munkánk

"Mielőtt egy betűt is írnánk
az étrendből, már kőkemény
munka zajlik a háttérben."

  • Az összes forradalmi, régóta bizonyító és töretlen hatékonyságú módszert jobban akarjuk ismerni, mint a saját tenyerünket. Folyamatos képzéseket, kutatási eredmények elemzését, módszerek tesztelését, szakirodalom olvasását és az eredmények szüntelen elemzését igényli.

 

  • Ahhoz, hogy mindezt a tudást személyre szabottan adjuk át, meg kell ismerni TÉGED. Már az étrend írását megelőzően tudnunk kell, hogy pontosan mi a problémád, hogyan, mikor és miért alakult ki. Mi lehet a következménye, ha nem állítjuk helyre. Mi lenne a tökéletes módszer számodra. Hogyan építsük fel, hogy emészthető és könnyen kivitelezhető legyen.

Bizonyára számos kérdés kavarog bennedismerd meg szakértőinket

  • A táplálkozástudomány csodás útjára a saját gyógyulásom útján kerültem. Duci kislány voltam aki később számos problémával küzdött, többek között anorexiával, később refluxxal is. Mindezeket önerőből végül sikeresen legyőztem, egészségi állapotomat maximálisan helyrehoztam. Ahogy ráléptem a gyógyulás útjára, egyre többet és többet szerettem volna megtudni a szervezetünk működéséről és annak gyógyításáról a helyes életmód és táplálkozás segítségével.

  • Egyetemi tanulmányaim mellett számos képzést elvégeztem, melyek segítségével a tudásom kibővítettem többek közt a hormonális betegségek, speciális emésztőrendszeri problémák funkcionális gyógyításával is. Dietetikusként szeretném az emberek segíteni a problémáik megoldásában, megértetni velük saját szervezetük működését, valamint megtanítani őket arra, hogy mekkora ereje van a helyes táplálkozásnak.
Devossa
Fanni
Dietetikus

10 éve kezdődött az utazásom a fitnesz és az egészséges élet világában. Számomra ez nem csupán munka, hanem szenvedély és hivatás. Legfőbb célom, hogy a lehető legprofibb módon segítsem az embereket, annak érdekében, hogy leküzdjék korlátaikat és egy új, egészséges életet élhessenek.

Herke
Miklós
Alapító
Személyi edző
Táplálkozási tanácsadó
  • 1991-ben szereztem orvosi diplomát a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. Tudományos diákköri tagként már a korai években is a kardiológia volt legfőbb érdeklődési területem. Fiatal orvosként a Zala Megyei Kórház Belgyógyászati osztályán helyezkedtem el, ahol a Kardiológiai Munkacsoport tagjaként belgyógyász szakvizsgát tettem. Csapatommal napi szinten dolgoztunk együtt a Papp Lajos professzor vezette szívsebészeti munkacsoporttal. Ismereteim bővítése céljából később a Baranya Megyei Kórház Tüdőgyógyintézetében kezdtem el dolgozni. Itt szereztem meg tüdőgyógyász szakvizsgámat is, ami képessé tesz arra, hogy kardio-pulmonális szemléletben vizsgáljam pácienseimet.

 

  • Szakvizsgáim megszerzését követően három évet praktizáltam Ausztriában, majd a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház Kardiológiai Rehabilitációs Osztályán dolgoztam. Rendszeres előadója vagyok a kardiológiai és a kardiológiai rehabilitációs témájú konferenciáknak, képzéseknek.
Dr. Nyárfás
Géza
Kardiológus szakorvos
Belgyógyász

jelentkezek az ingyenesonline konzultációra!

Rólunk mondták

Bemutatjuk milyen az igaziGrindfit étrend

Fontos tudnod, hogyan néz ki az étrend, ami a végső megoldást jelenti számodra. Mindezt könnyen érthető magyarázattal, rávilágítva az összefüggésekre, mindenre kiterjedő elemzéssel szemléltetjük. Miután megnézted, többé nem tudsz ugyanolyan szemmel nézni a hagyományos étrendekre, mint korábban!