Most lelkes vagy. Elérem, hogy1 év múlva is az legyél

Válaszd ki, hogyan szeretnéd, hogy segítsünk. Mindegyik programunkra garanciát vállalunk!

Nézd megprogramjaink összehasonlítva is

A csomag módosítására van lehetőséged a jelentkezés után is.
Életmód Program 120 000 Ft / 3 x 40 000 Ft
Egészség Program 180 000 Ft / 3 x 60 000 Ft

Életmód program: 

3 hónapon át tartó programunk alatt, dietetikusunk folyamatosan melletted van, hogy ezúttal biztosan célba érj. Folyamatos konzultációkkal, rendszer táplálkozási napló és egészségügyi állapot elemzéssel, teljeskörű kapcsolattartással e-mailben és telefonon támogat téged. Dietetikusunk szükség esetén egyeztet belgyógyász-kardiológus kollégánkkal, hogy szakmailag kimagasló stratégiákat és tanácsokat adhassunk neked.

Egészség program: 

3 hónapon át tartó programunk alatt, egész szakmai stábunk folyamatosan melletted van, hogy ezúttal biztosan célba érj. Folyamatos konzultációkkal, rendszer táplálkozási napló és egészségügyi állapot elemzéssel, teljeskörű kapcsolattartással e-mailben és telefonon támogatunk téged. Dietetikus, belgyógyász-kardiológus és személyi edző-életmódszakértő együttes támogatást nyújt, hogy az ország legkomplexebb támogatását tudjuk nyújtani neked. A 3 hónap után pedig + 9 hónapos utókövetés tartozik a csomagba, mert ezután sem engedjük el a kezed.

Életmód program: 

Étrendünk dietetikus által, belgyógyászati közreműködéssel tervezett és orvosi jóváhagyással rendelkezik. Belgyógyászunkkal a szükség mértékében konzultálva alakítjuk ki az étrendet és az elkészülést követően orvosi jóváhagyáson megy keresztül. 

Egészség program: 

A program dietetikus, belgyógyász, kardiológus és személyi edző szoros együttműködésének eredménye, ami orvosi jóváhagyással rendelkezik. 3 magasan kvalifikált szakember áll mögötted a programban a kezdetektől fogva. 

Életmód program: 

Ennek a programnak a kiemelkedő specialitása a táplálkozás tervezés. Ennek köszönhetően a munka kiemelkedő részét dietetikusunk végzi. Azonban belgyógyászunkkal folyamatos konzultáció mellett alakítja ki az étrendet, így tudjuk szakmailag a legprofibb színvonalat biztosítani neked. Természetesen ennek köszönhetően orvosi jóváhagyással rendelkezik a személyre szabott étrenden.

Egészség program: 

Ezen program keretein belül a dietetikus, belgyógyász-kardiológus és személyi edző-életmód szakértő együttes támogatását élvezed. A kezdetektől fogva szorosan együtt dolgozva alakítjuk ki számodra a teljes táplálkozás, életmód és edzéstervet. Nem csak a dietetikusunkkal, hanem a belgyógyász-kardiológusunkkal és személyi edző-életmód szakértőnkkel is részt veszel konzultáción. Így az ország legkomplettebb csapata áll mögötted az egész program alatt, teljes mellszélességgel.

50 oldalnyi oldal gyakorlati tanács, ami csak rólad szól, E-BOOK formájában.

60db-os ízlésedre formált receptgyűjtemény. 

Személyesen neked tervezett stratégia a tartós fogyáshoz.

Mindkét programunk hatékonyságára garanciát vállalunk. A program végére teljesen átalakulsz külsőleg és egészségügyileg egyaránt. A mentorlás ideje alatt végig élvezed teljes támogatásunkat, rendszeres konzultáció és a megtervezett étrend, életmódterv és edzésterv rendszeres finomhangolásának képében egyaránt.

Bármilyen kérdéseddel fordulhatsz hozzánk a mentorálási időszak alatt, dietetikusunk áll rendelkezésedre. Folyamatos telefonos illetve e-mailben történő kapcsolattartás révén teljeskörű támogatást élvezel az egészséges táplálkozás és fogyás területén. Természetesen a rendszeres konzultáció is szerves részét képezi a programnak.

Ahhoz, hogy az energiaszinted, vitalitásod és teljesítőképességed és maximális hatékonyságú legyen további stratégiákat dolgozunk ki neked. Belgyógyász és életmódszakértő által, az életviteledhez mérten megtervezzük a számodra tökéletes életmódtervet E-Book formájában. Továbbá Fizikai állapotodnak megfelelően, kardiológus és személyi edző által kialakított edzéstervet is adunk neked, hogy kihozzuk a maximumot belőled.

3 napos táplálkozási naplód szakmai stábunk részletesen kielemzi.

A részletes szakmai konzultáció során és egy egészségügyi állapotfelmérő kérdőív kitöltésének segítségével felmérjük jelenlegi állapotod és közösen kialakítjuk a számodra legmegfelelőbb étrendet.

Természetesen a rendszeres konzultáció is szerves részét képezi a programnak, ahol lehetőséged van dietetikusunkkal és személyi edző-életmód szakértőnkkel is konzultálni.

Bármilyen kérdéseddel fordulhatsz hozzánk a mentorálási időszak alatt, A teljes szakmai csapatunk áll rendelkezésedre. Folyamatos telefonos illetve e-mailben történő kapcsolattartás révén teljeskörű támogatást élvezel az egészséges táplálkozás, egészséges életmód, edzés és fogyás területén. Természetesen a rendszeres konzultáció is szerves részét képezi a programnak, ahol lehetőséged van dietetikusunkkal, belgyógyász-kardiológusunkkal és személyi edző-életmód szakértőnkkel is konzultálni.

Doktoraink végigkísérnek a program során és együttesen nyújtanak folyamatos segítséget céljaid elérése érdekében.

Életmód Program 120 000 Ft / 3 x 40 000 Ft
Egészség Program 180 000 Ft / 3 x 60 000 Ft

Mi arendelés menete?

Melyik tetszik?

Válaszd ki melyik program tetszik a legjobban

Első konzultáció

Egy ingyenes konzultáción átbeszéljük kérdéseid és egyeztetjük az elindulást

Második konzultáció

A következő lépés egy konzultáció dietetikusunkkal, ahol minden részletet megbeszélünk.

Jelentkezz

Jelentkezz a programra

Kérdőív

Ezek után elküldjük neked a komplex állapotfelmérő kérdőívünket

Tervezés

Majd ezek után kezdetét veszi a programod megtervezése.
Melyik tetszik?
Válaszd ki melyik program tetszik a legjobban
Jelentkezz
Jelentkezz a programra
Első konzultáció
Egy ingyenes konzultáción átbeszéljük minden kérdésed és egyeztetjük, hogyan induljunk el
Kérdőív
Ezek után elküldjük neked a komplex állapotfelmérő kérdőívünket és a programhoz tartozó díjbekérőt
Második konzultáció
A következő lépés egy konzultáció, ahol minden részletet megbeszélünk.
Tervezés
Majd ezek után kezdetét veszi a programod megtervezése.

A programmenete

01

1. hónap

Egy részletes tesztet fogunk küldeni neked, amit a kitöltés után kielemzünk és szükség esetén további vizsgálatok eredményeit is tanulmányozzuk.

Valamint további kérdéseket beszélünk meg, hogy még jobban megismerjük az igényeidet. Ez egy kihagyhatatlan fontosságú lépés, hogy igazán személyre szabott anyagot alkossunk neked.

Felmérjük egy részletes teszt és konzultáció segítségével az egészségi állapotod, majd kiértékeljük.

Ezek után megtervezzük a részletes táplálkozási terved, minta étrenddel.

Miután elküldtük neked, átbeszéljük a kérdéseid és igény szerint finomhangoljuk az étrendet.

Segítünk a bevásárlás folyamataiban és az étrend elkezdésében is.

02

2-3. hónap

Most, hogy elkészült a tisztán olvasható térkép, végig is kell menni rajta. Az elejétől fogva új kihívásokkal fogsz találkozni, amiket sikerrel kell venned. Tipikusan ilyen az első bevásárlás, az első diétás nap vagy hét. Amikor először nem alakul a terved szerint a napod és rögtönözni kell. Ezek valós kihívást jelentnek, amikkel találkozni fogsz. Mi ezekben a pillanatokban is melletted leszünk és segítünk, hogy sikerrel vedd az akadályokat.

Megbeszéljük a tapasztalataid a konzultációk során.

Újabb tanácsokkal és teendőkkel látunk el.

Igény szerint tovább finomítjuk az étrendet.

Nyomon követjük a fejlődésed és a tapasztalataid, észrevételeid alapján pontosan tudjuk min kell változtatni és finomítani a maximális eredményekért.

jelentkezek az ingyenesonline konzultációra!

Gyakran Ismételt Kérdések

A személyre szabottság érvényes a napi étkezés számára is. Tehát figyelembe vesszük, hogy milyen a napi ritmusod, időbeosztásod, étvágyad. Tehát annyi étkezést tervezünk meg az étrendedbe, amennyit kényelmesen tudsz tartani és nem okoz stresszt a betartása. A finomhangolásnak köszönhetően pedig tudunk változtatni a napi étkezések számán is, ha a gyakorlatban úgy érzed több vagy kevesebb napi étkezéssel könnyebb lenne tartanod az étrendet.

A GRINDFIT étrend alapvetően több időtávra is koncentrál. Az elsődleges feladta, hogy hozza helyre a tested egészséges működését és állítsa be a helyes hormon háztartást. Ezek következményeképpen garantáltan segítsen a fogyásban. Ezen túl az étrendnek köszönhetően megismered a tested működését és olyan tudást szerzel a táplálkozás terén, amivel mindig tudni fogod, hogy mit, mikor és mennyit kell enned. Továbbá az étrend részét képezi az is, hogy részletezzük a továbbiakban hogyan használd az étrendet. Élethosszig tartó táplálkozást tervezünk Neked.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ez ne fordulhasson elő. Fontos számunkra, hogy olyan receptekkel töltsük fel az étrended, amit élvezet enni és minden téren kielégítő számodra. Az összes receptet, amit tartalmaz az étrended, személyre szabottan állítjuk össze Neked. Tehát figyelünk rá, hogy támogassa a fogyást, gyors és könnyű legyen elkészíteni, ízletes legyen és olyan alapanyagokból álljon, amiket szeretsz.

Számos élethelyzetet kifejtünk az étrendben, amire fel tudsz készülni és pontosan tudod mit kell majd tenned. Azonban az étrend megtervezése után lehetőséged van e-mailben kérdezni 1 hónapon keresztül. Illetve fenn áll a finomhangolás lehetősége 1 héten keresztül, így tudunk változtatni az étrendeden, hogy még könyebb legyen tartani.

A lehető legnagyobb profizmussal állunk a táplálkozás tervezéshez. Így nem csak a kiemelkedő szakmaiság fontos számunkra, hanem a közérthetőség is. Mindig úgy fogalmazunk, hogy könnyen érhető, emészthető legyen, valamint minden tanács amit adunk, gond nélkül átültethető a gyakorlatba. Azonban egy plusz védőhálónak beültettük a finomhangolás lehetőséget, hogy minden felmerülő probléma esetén azonnal tudjunk segíteni és változtatni.

Nagy hangsúlyt fektetünk a változatos és természetes tápanyagokon alapuló táplálásra. Azonban természetesen külön részben taglaljuk a számodra szükséges és ajánlott táplálék kiegészítőket. Mind markát, adagolást, rendszerességet, időzítést és párosítást is részletezzük.

A mintaétrendben összpontosul az összes speciális tanács és ajánlás ami segíti a fogyásod. 30 napos mintaétrendet tervezünk számodra. Mind a 30 nap a kifejezetten rád tervezett recepteket tartalmazza. Megvan tervezve hányszor kell enned egy nap, pontosan mit és mennyit. Természetesen a mintaétrendhez tartozik a receptek részletes kifejtése és leírása is.