Írjunk étrendetNeked is?

Megtervezzük számodra a tökéletes étrendet és végig is kísérünk rajta.

Hogyan változik meg az életed Az étrend hatására

Először azt veszed észre, hogy a régóta kísérő stressz lekerül rólad. Nem kell többé kutatnod, tapasztalnod, keresgélned és csalódnod. Örömmel konstatálod, hogy ennek az ördögi körnek vége. Tű pontos tervet kapsz, ami kifejezetten csak a tiéd. Mint egy tökéletesen rád szabott ruha.

A hormonális állapotod újra tökéletes lesz, aminek köszönhetően tartósan fogysz le

Minden étkezésed élvezetes lesz, mivel saját ízlésedre formált receptgyűjteményt állítunk össze

Végre van kihez fordulnod. Nincs többé megválaszolatlan kérdés. Nincs több hiteltelen, légből kapott tanács. Nincs több féligazság. Csak olyan hiteles módszerek, amik már számtalanszor bizonyítottak a valóság mérlegén. Méghozzá elsőkézből, egyenesen tőlünk, neked.

Egészségesen fog működni a tested, így jelentősen csökkented a degeneratív betegségek esélyét

Segítünk megismerni és megérteni a tested jelzéseit, ennek köszönhetően el tudod dönteni mi tesz jót neked és mi ártalmas

Az eredmények igazolnak, hogy ezúttal valóban sikerrel jársz. Tudod, van az az egyben megnyugtató és egyszerre izgalmas érzés, amikor már tudod, hogy ez a tied. Ezúttal sikerült. Pontosan ez az, amire mindannyian vágyunk és amit meg akarunk adni neked.

Javul a bélflórád, az emésztésed, nincs több puffadás, nehéz emésztés, diszkomfort érzés

Egy életen át tartó tudatos táplálkozást tudhatsz magadnak. Ezáltal tényleg életmódváltás lesz a vége és nem egy újabb fogyókúra.

Nem egy újabb diétára van szükséged,hanem az utolsóra

Kielemezzük mi áll a fogyás útjában,

és azt figyelembe véve alakítjuk ki a táplálkozási tervet. (Inzulin rezisztencia, pajzsmirigy probléma, emésztő rendszeri probléma, ösztrogén dominancia)

Neked tervezett receptekkel töltjük fel az étrended,

ami változatos és kizárólag olyan ételekből áll, amit szeretsz.

Helyrehozzuk a hormonális állapotod,

ami garantálja az egészséges és tartós fogyást.

Meghatározzuk az optimális kalória bevitelt,

és aszerint alakítjuk ki az étrended.

Az étkezések számát, a napi ritmusodhoz alakítjuk,

hogy könnyen tartható legyen.

HOgyen épül fela program?

Mi ezekre az alapelvekre esküszünk

Elemzés, tesztelés

Alapos elemzés és tesztelés alapján lehet csak személyre szabott étrendet írni.

Mentorálás

Így tudod végigvinni az életmódváltást, hiszen az igazi munka az étrend kézhez kapása után következik.

Hosszútávú kapcsolat

Közösen kell megdolgozni a sikerért, hiszen a mentor kapcsolat elengedhetetlen a hosszútávú sikerhez.

Tervezés

Minden részletre kiterjedően tervezzük meg a táplálkozásod.

Finomhangolás

A táplálkozási tervet rendszeresen kell finomítani, hogy kialakuljon a számodra tökéletes táplálkozási forma.
Elemzés, tesztelés
Alapos elemzés és tesztelés alapján lehet csak személyre szabott étrendet írni.
Tervezés
Minden részletre kiterjedően tervezzük meg a táplálkozásod.
Mentorálás
Folyamatos mentorálással tudod végig vinni az életmódváltást, hiszen az igazi munka az étrend kézhez kapása után következik.
Finomhangolás
A táplálkozási tervet rendszeresen kell finomítani, hogy kialakuljon a számodra tökéletes táplálkozási forma.
Hosszútávú kapcsolat
A táplálkozási tervet rendszeresen kell finomítani, hogy kialakuljon a számodra tökéletes táplálkozási forma.

Bemutatjuk milyen az igaziGrindfit étrend

Fontos tudnod, hogyan néz ki az étrend, ami a végső megoldást jelenti számodra. Mindezt könnyen érthető magyarázattal, rávilágítva az összefüggésekre, mindenre kiterjedő elemzéssel szemléltetjük. Miután megnézted, többé nem tudsz ugyanolyan szemmel nézni a hagyományos étrendekre, mint korábban!

Ez csak a kezdet

Mindannyian tudjuk, hogy az igazi munka
az étrend elkészülése után következik.

Valódi támogatásra van szükséged és nem tanács morzsákra.

Az életmód, étkezési szokások, egészségügyi problémák nem egy nap alatt alakultak ki és nem is egy nap alatt kell megoldani őket. Éppen ezért kritikusan fontos, hogy ameddig minden területen sikerrel jársz, ott legyen mögötted az a szakértő, aki elindított az úton.

Elsőre felhúzni az ászt? Ennél biztosabbra kell menni!

Olyan szempontokat is figyelembe véve alakítjuk ki az étrended, amibe most még bele sem gondolnál. Így lesz igazán személyre szabott. Viszont minden terv addig tökéletes, ameddig nem találkozik a valósággal. Ilyenkor kell finomhangolás, újra tervezés, kiegészítés, utolsó simítások. Ez elengedhetetlen, hogy tökéletes mesterművé formáljuk

Fogsz hibázni, de egy óvó kézzel a hiba, lehetőséggé válik.

Aki azt mondja, hogy az étrend megtervezése után már sínen vagy, az hazudik. Fogsz hibázni. Sokszor. Fogsz elcsábulni. Remélem nem olyan sokszor. Most sok kérdésed van? Utána több lesz. De ez elkerülhetetlen és természetes. Minden egyes akadály magában rejti egy dobbantó lehetőségét, ami közelebb visz a célodhoz. Mi segítünk ezeket az akadályokat dobbantóvá alakítani.

Nekünk nem az étrendeden kell dolgozni, majd neked annak a betartásán.

Közösen kell dolgoznunk. Érted. A sikeredért. Az új énedért. Nem az csak első lépés a miénk, majd az összes többi a tiéd. Az első lépéstől, kéz a kézben megyünk előre. Nem külön törődünk a saját részünkkel. Együtt írjuk az életed új fejezetét. Csak így lehet olyan, amit szívesen olvasnál újra bármikor.

Neked is Sikerülni fog!

Előtte

Utána

jelentkezek az ingyenesonline konzultációra!

Gyakran Ismételt Kérdések

A személyre szabottság érvényes a napi étkezés számára is. Tehát figyelembe vesszük, hogy milyen a napi ritmusod, időbeosztásod, étvágyad. Tehát annyi étkezést tervezünk meg az étrendedbe, amennyit kényelmesen tudsz tartani és nem okoz stresszt a betartása. A finomhangolásnak köszönhetően pedig tudunk változtatni a napi étkezések számán is, ha a gyakorlatban úgy érzed több vagy kevesebb napi étkezéssel könnyebb lenne tartanod az étrendet.

A GRINDFIT étrend alapvetően több időtávra is koncentrál. Az elsődleges feladta, hogy hozza helyre a tested egészséges működését és állítsa be a helyes hormon háztartást. Ezek következményeképpen garantáltan segítsen a fogyásban. Ezen túl az étrendnek köszönhetően megismered a tested működését és olyan tudást szerzel a táplálkozás terén, amivel mindig tudni fogod, hogy mit, mikor és mennyit kell enned. Továbbá az étrend részét képezi az is, hogy részletezzük a továbbiakban hogyan használd az étrendet. Élethosszig tartó táplálkozást tervezünk Neked.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ez ne fordulhasson elő. Fontos számunkra, hogy olyan receptekkel töltsük fel az étrended, amit élvezet enni és minden téren kielégítő számodra. Az összes receptet, amit tartalmaz az étrended, személyre szabottan állítjuk össze Neked. Tehát figyelünk rá, hogy támogassa a fogyást, gyors és könnyű legyen elkészíteni, ízletes legyen és olyan alapanyagokból álljon, amiket szeretsz.

Számos élethelyzetet kifejtünk az étrendben, amire fel tudsz készülni és pontosan tudod mit kell majd tenned. Azonban az étrend megtervezése után lehetőséged van e-mailben kérdezni 1 hónapon keresztül. Illetve fenn áll a finomhangolás lehetősége 1 héten keresztül, így tudunk változtatni az étrendeden, hogy még könyebb legyen tartani.

A lehető legnagyobb profizmussal állunk a táplálkozás tervezéshez. Így nem csak a kiemelkedő szakmaiság fontos számunkra, hanem a közérthetőség is. Mindig úgy fogalmazunk, hogy könnyen érhető, emészthető legyen, valamint minden tanács amit adunk, gond nélkül átültethető a gyakorlatba. Azonban egy plusz védőhálónak beültettük a finomhangolás lehetőséget, hogy minden felmerülő probléma esetén azonnal tudjunk segíteni és változtatni.

Nagy hangsúlyt fektetünk a változatos és természetes tápanyagokon alapuló táplálásra. Azonban természetesen külön részben taglaljuk a számodra szükséges és ajánlott táplálék kiegészítőket. Mind markát, adagolást, rendszerességet, időzítést és párosítást is részletezzük.

A mintaétrendben összpontosul az összes speciális tanács és ajánlás ami segíti a fogyásod. 30 napos mintaétrendet tervezünk számodra. Mind a 30 nap a kifejezetten rád tervezett recepteket tartalmazza. Megvan tervezve hányszor kell enned egy nap, pontosan mit és mennyit. Természetesen a mintaétrendhez tartozik a receptek részletes kifejtése és leírása is.