AZONNALI
ÉLETMÓDMANKÓ
AKKOR, AMIKOR KELL

A teljes életmódváltásban hiszel, mert látod, hogy működik. De a számodra hasznos dolgokat kiszűrni nehéz: túl sok a lehetőség és az információ. Kell egy külső szakértő. Olyan, aki nem csak azt mondja, amit hallani akarsz. Aki segít megérteni az összefüggéseket és a problémád forrását. Segítek tisztán látni a jelenlegi állapotod, a lehetőségeid a változtatásra, és együtt megtaláljuk a Te utad a sikeres életmódváltáshoz!

ELJÖTT AZ IDŐ:
VISSZAVESSZÜK AZ IRÁNYÍTÁST AZ EGÉSZSÉGED FELETT!

1. Megbeszéljük milyen problémával állsz szemben

Az általad megadott napon és időben 30-60 percet csak rád és a problémád megoldására szánok.

2. Megfejtjük mi vezetett a problémákhoz

Az előzetesen általad kitöltött egyszerű tesztet megnézem előre, így kapok egy előzetes képet rólad, és célzott kérdésekkel tudok készülni.

3. Kitérünk az eddigi tapasztalataidra, amit az életmódváltás területén szereztél

Segítek megérteni az összefüggéseket, az eddigi tapasztalataid és a jelenlegi egészségi állapotod között.

4. Megtervezzük a számodra tökéletes stratégiát a sikeres életmódváltáshoz

Együtt kidolgozzuk a személyes stratégiád a sikeres életmódváltáshoz, lépésről-lépésre.

jelentkezek a konzultációra

Adataid megadása után 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot!

Neked is Sikerülni fog!

Előtte

Utána

AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD
TÖBBÉ NEM TŰNIK REJTÉLYNEK MERT SEGÍTEK MEGFEJTENI

konzultáció

Egészséges szeretnél lenni,

és ezért kész is vagy mindent megtenni? Gratulálok, megtetted az első és talán a legfontosabb lépést, hogy elérd az áhított változást! Igenis helyes döntés az egészségünket saját kézbe venni és az egyik legnagyobb kincsként kezelni.

Mindannyian megtapasztaltuk már, milyen az, amikor az egészségünk csorbát szenved.

Ilyenkor előtérbe kerül a probléma leküzdése és mindent megteszünk, hogy felkutassuk azt a módszert, ami a biztos eredményt ígéri nekünk.

Viszont rögtön hatalmas információ áradattal találjuk szembe magunkat, ami könnyen válik kibogozhatatlanná.

Félinformációk, ellentmondások, csodapirulák, megcáfolt tények és idejétmúlt módszerek. Nagy eséllyel az összesbe belefutottál már.

Egy olyan szakemberre van szükséged, aki megszűri ezt a rengeteg információt, a kifejezetten rád érvényesekre

Nem a te dolgod minden létező tudásanyagot, kutatást, cikket elolvasni és eldönteni melyik lehet helytálló és melyiket kell csinálnod. Bízd ezt arra, akinek ez a szakterülete és a szenvedélye. A te dolgod nem más, mint a szakember által javasolt stratégiát lehetőségeidhez mérten maximálisan betartani és a siker nem marad el!

HOGYAN ÉPÜL FEL A KONZULTÁCIÓ?

01

Megbeszéljük milyen problémával állsz szemben:

bármilyen tüneteket is tapasztalsz, nyugodj meg, nem vagy egyedül. Többen átélték már, és többen sikerrel hagyták a hátuk mögött. Azért vagyok itt, hogy segítsek neked is a hátad mögött hagyni őket. Ehhez az első lépésként megbeszéljük a problémáid valós hátterét, hogy tudjuk mivel állunk szemben.

02

Megfejtjük, mi vezetett a problémákhoz:

ahhoz, hogy sikerrel tudjuk megoldani őket és többet ne térjenek vissza meg kell, hogy határozzuk miért alakultak ki. Segítek megérteni az összefüggéseket a táplálkozás, edzés és életmód területén, hogy tudd milyen hibát ne kövess el többet.

03

Kitérünk az eddigi tapasztalataidra, amit az életmódváltás területén szereztél:

bizonyára számos módszerrel próbálkoztál már, több-kevesebb sikerrel. Megbeszéljük és kiértékeljük az eddigi tapasztalataid, tanulságaid és sikereid. Levonjuk a következtetéseket és beépítjük őket a személyre szabott stratégiádba.

04

Megtervezzük a számodra tökéletes stratégiát a sikeres életmódváltáshoz:

mindenki más úton tudja sikeresen legyőzni a problémáit és más a tökéletes életmód számára. Együtt megtervezzük számodra hogyan épül fel a lehető leghatékonyabb módszer, ami tartós változást eredményez.

HERKE MIKLÓS

“Fontos, hogy ne úgy tekints a konzultációra, mint egy kellemetlen megbeszélésre, hanem úgy, mintha leülnél valakivel kávézni, akinek az életmódváltás a szakterülete.

Szeretnélek megkímélni az újabb csalódásoktól, amit korábban minden sikertelen diéta után érezhettél.”

JELENTKEZZ MOST AZ INGYENES KONZULTÁCIÓRA!

Állapotfelmérő kérdőív

Nem állsz még készen a döntésre?

Kérdőívünk segítségével kaphatsz egy előzetes képet egészségi állapotodról. Válaszolj a kérdésekre, küldd el nekünk, mi pedig elküldjük neked az előzetes eredményeket, miután szakértőink kielemezték a válaszaidat.

Kezdhetjük?

Elérhetőségek

hello@grindfit.hu

+36 20 / 956 96 35

gyakran Ismételt kérdések

24 órán belül keresni foglak az általad megadott telefonszámon, hogy leegyeztessük
az ingyenes online konzultációd pontos időpontját. Nagyon fontos, hogy előre felmérjük egészségügyi állapotod, ezért küldünk egy kérdőívet, hogy átfogó képet kapjunk rólad már
a beszélgetés előtt. Ennek alapján tudunk majd minden problémát felmérni és megbeszélni minden felmerülő kérdést.

Semmilyen kötelezettséggel nem jár. A konzultáció teljesen ingyenes és nem tartalmaz rejtett költéséget.

Tapasztalatok alapján 30-60 perc alatt minden kérdést át tudunk beszélni és számos hasznos tanácsot át tudunk adni.

A konzultáció első fele az információ szerzésről szól. Pár célzott kérdéssel feltérképezem, hogy mi a pontos probléma, amivel szemben állunk, hogyan és mikor alakulhatott ki, milyen diétákat követtél, milyen edzésmódszereket próbáltál, stb. A következő része a konzultációnak abból áll, hogy megismerjem az életed pár fontosabb részletét és a személyiséged, hogy a aztán az utolsó szakaszban a lehető legpontosabban hozzád illő tanácsokat adjam a problémád megoldásához.

Először is a legfontosabb, hogy megpróbáljuk meghatározni, hogy mi a fő probléma. Ehhez összefüggéseket kell keresni. Ezeket a felismeréseket természetesen átbeszéljük és elmagyarázom őket, a lehetéséges fő problémával együtt.  Ezután pedig felvázolom a lehetséges megoldásokat, azoknak a kivitelezését és a várható eredményt a különböző időtávokon.

Azt szeretnénk, hogy legyen kihez fordulnod amikor elveszettnek érzed magad a táplálkozás, edzés és életmód területén. Ugyanakkor a konzultáció alkalmával mindent megteszek, hogy ne maradjon benned kérdés és pontosan tudd mit és hogyan kell csinálnod.