Akiknek már sikerültnagyköveteink

Néhány sikeres és igazi példa, akik bemutatják, hogy neked is sikerülhet!

Biztos út az az egészséges és tartós fogyáshoz. Készen állsz?

Akiknek már sikerültnagyköveteink

Néhány sikeres és igazi példa, akik bemutatják, hogy neked is sikerülhet!

Biztos út az az egészséges és tartós fogyáshoz. Készen állsz?

Ügyfél-által-alakított-kép

Kolozsváry Jennifer

Amióta a Grindfit étrendet követem, sokkal energikusabbnak és felszabadultabbnak érzem magam. Mindig odafigyeltem az étkezésre mégis olyan pluszt adott az életemben, amit úgy érzem, nagyon sokáig tartani fogok. Az edzéseinket nagyon szeretem, mindig jó hangulatban telnek. Igazi jó barátra tettem szert Herke Miklós személyében. Régen inkább csak letudtam a mozgást, most alig várom, hogy kezdődjön az óra. A lehető legjobb döntés Őt választani!

Grindfit-7725

Földi Dominika

A GrindFit rengeteget adott nekem az étrenddel, és teljesen helyreállította a táplálkozásom. Számos olyan kérdésre kaptam releváns választ, amire sehol nem találtam. Nem tudok elképzelni sem náluk nagyobb segítséget a táplálkozás, életmód és edzés terén. Nekik köszönhetem továbbá, hogy életem formájában vagyok, és mindezt úgy értem el, hogy teljesen egészséges alapokon nyugszik az életem.

dery-alex
-16 kg

Déry Alex

Ezt tette velem a Grindfit: - rászoktatott a rendszeres edzésekre - megszerettette velem az edzéseket - sok új gyakorlatot mutatott - kiegyensúlyozza a mindennapjaimat 1 éve - segít pozitívan szemlélni a világot - magabiztosabbá tett, javította az önbecsülésem - leszedett rólam 16 kilót 4 hónap alatt minimális étrend módosítással - javított az állóképességemen - lecsökkentette az átlagos pulzusszámomat és vérnyomásomat - javított az időbeosztási képességemen - megszüntette az örökös hátfájásomat - lett egy jó barátom, akivel immár 1 éve mindent megoszthatok

mosonyi-dora

Mosonyi Dóra

Miki egy igazi mosolygó zsírgyilkos. Szeretem, hogy mindig mosolyogva fogad, érdeklődő. Az edzései jól felépítettek, folyamatosan figyel és javít. Motivációja kihozza belőlem a maximumot és újabb célok elérésére sarkall. Egyszerűen tökéletes!

Pusztai Tünde fotó

Pusztai Tünde

2 hete kezdtem az életmódváltást, de már most sokkal jobb a közérzetem, és fogytam is. Tükröt tart a rossz szokásaimról és ezek következményeiről. A Grindfit csapattól folyamatosan kérdezhetek, ami nagy segítség!

Nem vagy biztos magadban?

Olvasd el értékes információinkat, amik hozzásegítenek a tartós és sikeres fogyáshoz!