Herke MiklósGrindfit alapító, személyi edző, táplálkozási tanácsadó

10 éve kezdődött az utazásom a fitnesz és az egészséges élet világában. Számomra ez nem csupán munka, hanem szenvedély és hivatás. Legfőbb célom, hogy a lehető legprofibb módon segítsem az embereket, annak érdekében, hogy leküzdjék korlátaikat és egy új, egészséges életet élhessenek.

Megválaszolt kérdések

Meg kell keresni a probléma okát majd meg kell szüntetni, ami miatt képtelen vagy a fogyásra. Mindig a hormonális egyensúly és test egészégs működése a cél. Egy profi étrenddel mindent el lehet érni és senki sincs örök túlsúlyra kárhoztatva.

A kulcsszó ott volt a kérdésedben, mégpedig a fogyókúra. Rengeteg diéta arra alapoz, hogy kevesebbet egyél, mint amennyit elhasználsz így fogyni fogsz. Ez azonban egy téves elmélet. Hosszútávon hormonális és anyagcsere problémákhoz, visszahízáshoz vezet.

Ennek az eldöntéséhez egy részletes teszt kitöltése szükséges és állapottól függően egyes labor eredmények elemzése. Ezek alapján lehet megtervezni a tökéletes étrendet, ami olyan egyedi mint az ujjlenyomat. Szóval nem megmondani lehet, hogy neked melyik étrend a tökéletes, hanem ki kell alakítani a személyre szabott étrended.

Ennek az eldöntéséhez elemezni kell az egészségi állapotod majd, hogy mennyire passzol hozzá az adott étrend. Ennek az eldöntéshez a konzultációs lehetőséget tudom ajánlani.

Kérdezz tőlem

Blog Bejegyzések Miklóstól