grindfit klub

Ne hagyd elveszni a befektetett időt és energiát!
A GRINDFIT KLUB segít megőrizni a motivációd, hogy az életmódváltásod tartós maradjon.

NE VESSZ EL

A TÁPLÁLKOZÁS
ÉS AZ ÉLETMÓD ÚTVESZTŐjéBEN!

Mi kell a tökéletes edzéshez?

Ha maximális eredményt akarunk, akkor nem elég csak mozogni, hanem mindezt alaposan meg kell tervezni és számos részletre kell figyelni.

Mára beleégett a köztudatba, hogy a tartós átalakuláshoz nem fogyókúrák, 12 hetes edzés tervek, hanem precíz, mindenre kiterjedő életmódváltás kell. A test egy érzékeny rendszer és minden változásra reagál. Minden változásra, ami átüti az ingerküszöbét! Ez azért fontos, mert olyan módszerekkel kell változásra késztetni a testet, ami rövid és hosszútávon meg van tervezve, és olyan ingert ad, amihez szeretne alkalmazkodni a test, és érdemes is hozzá. Például a napi egy liter cukros kóla is egy olyan inger, ami elég erős, hogy reagáljon rá a test, viszont nem pont olyan, amihez hosszútávon jó, ha alkalmazkodik.

Sokan, amikor életmódváltásról van szó, csupán a rendszeres edzésre és táplálkozásra gondolnak, ugyanakkor további életmódbeli tényezőknek is hatalmas szerepük van (ilyen például a légzés, fénykörnyezet, hideg-meleg terápia, alvás és regeneráció javítás). A cél mindig a minimummal elérni az optimális eredményt. Ez azt jelenti, hogy ebben a rohanó világban, ahol sokszor úgy kell magunkra is időt szakítani, olyan módszerek kellenek, ami minimális idő és energia befektetéssel biztosítja, hogy elérjük és hosszútávon megtartsuk a reálisan megtervezett és kitűzött célt, legyen az fogyás vagy izomtömeg növelés.

A rendszeres edzés elengedhetetlen a kívánt testalkat eléréséhez. Az edzés ad ingert az izmoknak a fejlődéshez. Segít erőt építeni, amit nem csak a teremben, de az életben is kamatoztatni tudunk. Segít, hogy fájdalom nélkül tudjunk élni, és olyan testet eredményez, amiben szívesen élünk.

Az életmódbeli tényezők szerepe hatalmas. Az edzés egy inger, egy terhelés, amihez alkalmazkodnia kell a testnek, és ennek az alkalmazkodásnak lesz az eredménye a fejlődés. Ahhoz, hogy maximális eredményt érjünk el, a testnek jól kell tudnia alkalmazkodni, azaz jó regeneráció kell. Ennek köszönhetően több edzés munkát tudunk elvégezni adott idő alatt, és hamarabb is jön az eredmény. Ezen felül, ha megfelelő az életmódunk, akkor több energiánk lesz az edzésre, és hatékonyabban tudunk dolgozni az edzőteremben. Így nagyobb ingert tudunk adni a testnek, amihez nagyobb alkalmazkodás is párosul, tehát jobb eredmény.

A táplálkozás egy nagyon erős kulcstényező. Hiszen a táplálkozással tudjuk befolyásolni a mitokondriumok és a hormonrendszerünk működését a legjobban. Az vagy amit megeszel, és ez hihetetlenül igaz mondás. Ahhoz, hogy elérjük azt a formát, amit szeretnénk, a táplálkozásra hatalmas hangsúlyt kell fektetni. A tápanyagokat használja fel a test a regenerációra, tehát azt az ingert, amit adunk neki a táplálékunk felhasználásával fogja feldolgozni a testünk. Tehát ha nem megfelelő a táplálkozásunk, akkor nem lesz kielégítő a fejlődés sem. Az egészségünk visszaszerzéséhez és fenntartásához a tudatos táplálkozás a kulcs.

hogyan segít

a grindfit klub?

Ahhoz, hogy minimális energiabefektetéssel érd el az optimális eredményt és a kitűzött célt, sok összetevőnek kell a helyén lennie. Viszont nem lehetetlen senki számára olyan komplex programot kialakítani, ami nem csak célravezető, de folyamatosan alkalmazkodik a felmerülő igényekhez és változásokhoz.

MI KELL A TÖKÉLETES
PROGRAM KIALAKÍTÁSÁHOZ?

Mi a Grindfit Klub

Módszere?

Létrehoztunk egy olyan klubot, ahol a tagok folyamatos támogatásban részesülnek és minden hónapban pontos, naprakész és személyre szabott tervet kapnak mind az életmód, edzés és táplálkozás területén. Így levesszük a tagok válláról a terhet, hogy nekik kelljen eldönteni mit kell enni, milyen edzést kell folytatni és az edzőtermen, konyhán kívül miket kell tenni a kívánt eredmény eléréhez.

Mit kapnak a klubtagok?

Konzultáció a dietetikussal

Ezen a konzultáción minden táplálkozással kapcsolatos kérdést ás fontos tudnivalót átbeszéltek, hogy egy megválaszoltalan kérdés sem maradjon benned és pontosan tudd mit kell tenned a hónapban a táplálkozás területén, hogy maximalizáljuk az eredményt. A konzultáció után kapsz egy részletes leírást, hogy mire kell figyelni az adott hónapban, mit ehetsz, mit nem, milyen kiegészítés kell és hogyan táplálkozz.

FOLYAMATOS MENTORÁLÁS

Bármikor felhívhatod, vagy írhatsz facebookon, e-mailen a dietetikusnak, ha felmerül egy váratlan, megoldásra váró helyzet, vagy egy kérdés, hogy mit kell tenned egy szituációban.

TÁPLÁLKOZÁSI NAPLÓ ELEMZÉS

A konzultáció alapján folytatott táplálkozásod vezeted egy általunk szerkesztett naplóban és a hónap végén ezt kielemezzük és összevetjük az eredményekkel illetve az újabb konzultációval így a következő hónapban újabb tanácsokkal tudunk szolgálni és tovább tudjuk finomítani a táplálkozási tervet.

ÉLETMÓD KONZULTÁCIÓ

Havonta egy alkalommal konzultálunk az életmódról is, hogy ezzel is támogassuk a klubtagokat a lehető legjobb eredmény érdekében. Az életmód konzultáció során kitérünk a fényterápia, hideg-meleg terápia, légzés, mitokondriális működés javítás, alvás és regeneráció javításra is.

Kinek elérhető

a Grindfit Klub?

A klub tagsághoz mindenképpen kell egy erős alap, amire tovább
tudunk építeni. Ezért a nulláról nem jelentkezhet senki sem.

Életmód és egészség program résztvevők

Amennyiben valaki végig csinálta a 3 hónapos egészség vagy életmódprogramot, és szeretne tovább fejlődni, fenntartani az eredményt, és élvezni akarja a folyamatos támogatásunk, adott a lehetőség, hogy a GrindFit klub tagja legyen és továbbra is együttműködjünk.

Igen, én már megcsináltam a 12 hetes programot

és szeretném, ha továbbra is támogatnátok, mert úgy biztosabb, hogy nem veszem fel újra a régi, rossz szokásaimat.

Jövök a klubba!

GrindFit stúdió rendszeres vendégei

Annak, aki rendszeresen, legalább 1 hónapja , minimum heti 2-3 alkalommal látogatja a GrindFit studiót és igénybe veszi a személyi edzést.

Igen, én rendszeresen edzek MIkivel

és szeretnék még tudatosabbá válni az egészségem és erőnlétem terén.

Jövök a klubba!

Meddig tart

a Tagság?

Grindfit klubtagságod minden hónapban automatikusan megújul, a számla 15-én kerül kiküldésre, aminek 20-ig van a beérkezési határideje. A legutolsó beérkezési idő 25-e. 

20-a és a hónap utolsó napja között vannak a konzultációk és az adott hónapra való tanácsok kiküldése.

Ha úgy érzed, hogy sikerült a mindennapjaid részévé tenni az egészséges életmódot, és már önállóan is elboldogulsz, bármikor kiléphetsz a klubból. Ha így döntesz, kérjük, jelezd nekünk hónap 10-ig az hello@grindfit.hu e-mailcímre.

De bármikor vissza is léphetsz a klubba, ha mégis további támogatásra van szükséged. 

 

Jelentkezés