Személyre szabott étrend

Két hónapos programok menete

1. Fázis: Elemzés

A teszt elemzése Részletesen kielemezzük az általad kitöltött tesztet és levonjuk a megfelelő következtetéseket. Ez az étrend tervezésének az alapja.

Dietetikai konzultáció Itt az ideje az első dietetikai konzultációnak, ami alkalmával átbeszéljük az általad kitöltött tesztet, további hasznos információkat gyűjtünk be rólad és felmérjük a további igényeid, hogy minél tökéletesebben személyre tudjuk szabni az étrendet.

További vizsgálatok Amennyiben további vizsgálatokra (nagylabor, hormonális vérképek, stb.) van szükségünk, hogy tökéletesítsük az étrendet kiajánljuk neked és minden szükséges információval ellátunk, hogy zökkenőmentes legyen a vizsgálat folyamata.

Összesítjük az információkat Minden információt összesítünk és rendszerezünk, hogy minden aspektusnak és elvárásnak megfelelően tudjuk megalkotni az étrended.

2. Fázis: Tervezés

Az étrend megalkotása Ezen a ponton állítjuk össze és dolgozzuk a személyes ajánlásod, személyre szabott receptjeid és a 21 napos mintaétrended.

Végső ellenőrzés Miután elkészült az étrended, összevetjük még egyszer az előzetesen felvett igényeiddel, hogy garantáltan mindennek megfeleljen.

3. Fázis: Finomhangolás

Finomhangoló konzultáció Miután kézhez kaptad az étrended következik egy újabb konzultáció, ahol megválaszoljuk az összes felmerülő kérdésed és megbeszéljük, hogy pontosan hogyan értelmezd az étrendedben olvasottakat.

Finomhangolás Finomhangolási igény esetében elvégezzük a finomításokat az étrendeden, hogy teljes erőbedobással tudj belevágni a programba.

4. Fázis: Megvalósítás 1. hónap

Étrend elkezdése Itt már teljesen készen állsz Te is és az étrended is, hogy belevágj a programba. Most kezdődik az igazi munka és a változás. Hát nem izgalmas?

1. hét táplálkozási napló elemzése Nincs más dolgod, mint vezetni az étrend mellé küldött táplálkozási naplót, majd minden héten pénteken elküldeni nekünk. Ezt mi elemezzük és küldünk egy ajánlást, hogy a jövő héten miben szükséges javítani, hogy még jobb eredményt érjünk el. Továbbá az összes esetleges felmerülő kérdésed megválaszoljuk.

2. hét táplálkozási napló elemzése Ezen a héten is sok szeretettel várjuk a táplálkozási naplót, amit szintén pénteken várunk. Ezt mi elemezzük és küldünk egy ajánlást, hogy a jövő héten miben szükséges javítani, hogy még jobb eredményt érjünk el. Továbbá az összes esetleges felmerülő kérdésed megválaszoljuk.

3. hét táplálkozási napló elemzése Ezen a héten is sok szeretettel várjuk a táplálkozási naplót, amit szintén pénteken várunk. Ezt mi elemezzük és küldünk egy ajánlást, hogy a jövő héten miben szükséges javítani, hogy még jobb eredményt érjünk el. Továbbá az összes esetleges felmerülő kérdésed megválaszoljuk.

4. hét: Értékelő teszt Az 1. hónap 4. hete az eredmények, tapasztalatok kiértékeléséről és az ezek apaján történő finomhangolásról szól. Ezen a ponton küldünk egy értékelő tesztet, ami segítségével tudjuk tökéletesíteni a 2. hónapra szóló étrendet.

5. Fázis: A második hónap finomhangolása

Értékelő konzultáció Tartunk egy újabb konzultációt, ami keretein belül átbeszéljük a teszt eredményeid, tapasztalataid, sikereid, nehézségeid. Minden kérdést megbeszélünk, ami az 1. hónap során keletkezett benned és egyeztetjük a 2. hónapra szóló terveket.

Elkészítjük a finomhangolást Elkészítjük a finomhangolást a teszt és a konzultáció alapján a 2. hónapra. Ennek köszönhetően egyre jobb eredményeket tudsz elérni.

6. Fázis: Megvalósítás 2. hónap

Frissített étrend elkezdése Az új finomhangolt étrend segítségével haladunk tovább az úton és élvezzük a finomítás áldásos hatásait.

2. hónap 1. hét táplálkozási napló elemzése Ezen a héten is sok szeretettel várjuk a táplálkozási naplót, amit szintén pénteken várunk. Ezt mi elemezzük és küldünk egy ajánlást, hogy a jövő héten miben szükséges javítani, hogy még jobb eredményt érjünk el. Továbbá az összes esetleges felmerülő kérdésed megválaszoljuk.

2. hónap 2. hét táplálkozási napló elemzése Ezen a héten is sok szeretettel várjuk a táplálkozási naplót, amit szintén pénteken várunk. Ezt mi elemezzük és küldünk egy ajánlást, hogy a jövő héten miben szükséges javítani, hogy még jobb eredményt érjünk el. Továbbá az összes esetleges felmerülő kérdésed megválaszoljuk.

2. hónap 3. hét táplálkozási napló elemzése Ezen a héten is sok szeretettel várjuk a táplálkozási naplót, amit szintén pénteken várunk. Ezt mi elemezzük és küldünk egy ajánlást, hogy a jövő héten miben szükséges javítani, hogy még jobb eredményt érjünk el. Továbbá az összes esetleges felmerülő kérdésed megválaszoljuk.

7. Fázis: Kiértékelés

Értékelő teszt Kiküldünk egy újabb tesztet, aminek segítségével felmérjük milyen eredményeket értünk el a program során és milyen fejlődésen ment keresztük az egészségi állapotod és milyen formálódáson a tested.

Értékelő konzultáció A konzultáció során átbeszéljük a teszt pontjait és minden kérdésedre választ adunk. Megbeszéljük a jövőbeni teendőidet, illetve egyeztetjük a távlati terveket, célokat.