Személyre szabott edzésterv

A program menete

1. Fázis: Elemzés

A teszt elemzése Részletesen kielemezzük az általad kitöltött tesztet és levonjuk a megfelelő következtetéseket. Ez az étrend tervezésének az alapja.

Első konzultáció Itt az ideje az első konzultációnak, ami alkalmával átbeszéljük az általad kitöltött tesztet, további hasznos információkat gyűjtünk be rólad és felmérjük a további igényeid, hogy minél tökéletesebben személyre tudjuk szabni az edzéstervet.

Összesítjük az információkat Minden információt összesítünk és rendszerezünk, hogy minden aspektusnak és elvárásnak megfelelően tudjuk megalkotni az edzésterv.

2. Fázis: Tervezés

Az edzésterv megalkotása Ezen a ponton állítjuk össze és dolgozzuk a személyes edzéstervet, személyre szabott gyakorlatokkal és pontos edzés naptárral.

Végső ellenőrzés Miután elkészült az edzésterv, összevetjük még egyszer az előzetesen felvett igényeiddel, hogy garantáltan mindennek megfeleljen.

3. Fázis: Finomhangolás

Finomhangoló konzultáció Miután kézhez kaptad az edzéstervet következik egy újabb konzultáció, ahol megválaszoljuk az összes felmerülő kérdésed és megbeszéljük, hogy pontosan hogyan értelmezd az étrendedben olvasottakat.

Finomhangolás Finomhangolási igény esetében elvégezzük a finomításokat az edzésterven, hogy teljes erőbedobással tudj belevágni a programba.

4. Fázis: Megvalósítás 1. hónap

Edzésterv elkezdése Itt már teljesen készen állsz Te is és az edzésterv is, hogy belevágj a programba. Most kezdődik az igazi munka és a változás. Hát nem izgalmas?

1. hét edzésnapló elemzése Nincs más dolgod, mint vezetni az edzésterv mellé küldött edzés naplót, majd minden héten pénteken elküldeni nekünk. Ezt mi elemezzük és küldünk egy ajánlást, hogy a jövő héten miben szükséges javítani, hogy még jobb eredményt érjünk el. Továbbá az összes esetleges felmerülő kérdésed megválaszoljuk.

2. hét edzésnapló elemzése Ezen a héten is sok szeretettel várjuk az edzés naplót, amit szintén pénteken várunk. Ezt mi elemezzük és küldünk egy ajánlást, hogy a jövő héten miben szükséges javítani, hogy még jobb eredményt érjünk el. Továbbá az összes esetleges felmerülő kérdésed megválaszoljuk.

3. hét edzésnapló elemzése Ezen a héten is sok szeretettel várjuk az edzés naplót, amit szintén pénteken várunk. Ezt mi elemezzük és küldünk egy ajánlást, hogy a jövő héten miben szükséges javítani, hogy még jobb eredményt érjünk el. Továbbá az összes esetleges felmerülő kérdésed megválaszoljuk.

4. hét: Értékelő teszt Az 1. hónap 4. hete az eredmények, tapasztalatok kiértékeléséről és az ezek apaján történő finomhangolásról szól. Ezen a ponton küldünk egy értékelő tesztet, ami segítségével tudjuk tökéletesíteni a 2. hónapra szóló edzéstervet.

5. Fázis: A második hónap finomhangolása

Értékelő konzultáció Tartunk egy újabb konzultációt, ami keretein belül átbeszéljük a teszt eredményeid, tapasztalataid, sikereid, nehézségeid. Minden kérdést megbeszélünk, ami az 1. hónap során keletkezett benned és egyeztetjük a 2. hónapra szóló terveket.

Elkészítjük a finomhangolást Elkészítjük a finomhangolást a teszt és a konzultáció alapján a 2. hónapra. Ennek köszönhetően egyre jobb eredményeket tudsz elérni.

6. Fázis: Megvalósítás 2. hónap

Frissített edzésterv elkezdése Az új finomhangolt edzésterv segítségével haladunk tovább az úton és élvezzük a finomítás áldásos hatásait.

2. hónap 1. hét edzésnapló napló elemzése Ezen a héten is sok szeretettel várjuk az edzésnaplót, amit szintén pénteken várunk. Ezt mi elemezzük és küldünk egy ajánlást, hogy a jövő héten miben szükséges javítani, hogy még jobb eredményt érjünk el. Továbbá az összes esetleges felmerülő kérdésed megválaszoljuk.

2. hónap 2. hét edzésnapló elemzése Ezen a héten is sok szeretettel várjuk az edzésnaplót, amit szintén pénteken várunk. Ezt mi elemezzük és küldünk egy ajánlást, hogy a jövő héten miben szükséges javítani, hogy még jobb eredményt érjünk el. Továbbá az összes esetleges felmerülő kérdésed megválaszoljuk.

2. hónap 3. hét edzésnapló elemzése Ezen a héten is sok szeretettel várjuk az edzésnaplót, amit szintén pénteken várunk. Ezt mi elemezzük és küldünk egy ajánlást, hogy a jövő héten miben szükséges javítani, hogy még jobb eredményt érjünk el. Továbbá az összes esetleges felmerülő kérdésed megválaszoljuk.

7. Fázis: Kiértékelés

Értékelő teszt Kiküldünk egy újabb tesztet, aminek segítségével felmérjük milyen eredményeket értünk el a program során és milyen fejlődésen ment keresztük az egészségi állapotod és milyen formálódáson a tested.

Értékelő konzultáció A konzultáció során átbeszéljük a teszt pontjait, és minden kérdésedre választ adunk. Megbeszéljük a jövőbeni teendőidet, illetve egyeztetjük a távlati terveket, célokat.